+420 776 878 251 info@olival.cz
Vyberte stránku

CO JE OLIVAL

 

  • Kosmetická řada Olival vznikla před 25lety jako projekt zapálené magistry farmacie.
  • Hlavním cílem bylo vytvořit řadu kosmetiky, jenž bude založena na přírodních surovinách.  Produkty tedy neobsahují syntetická barviva, vůně ani silikony a nejsou testovány na zvířatech.
  • Olival je první chorvatská společnost, která má certifikaci NATRUE. Spotřebitel tak má jistotu, že jsou používány jen přírodní ingredience, které jsou šetrně zpracovány a není ohroženo životní prostředí. www.natrue.org
  • Produktová řada výrobků se neustále obohacuje o nové trendy.

PRODUKTOVÉ ŘADY OLIVALU

SUN

Ochrana proti slunci – obsahuje opalovací oleje jak pro děti tak pro dospělé, následnou poopalovací péči a řadu tzv. marmelád, které urychlují opalování a pokožka je tak po použití tónovaná do bronzova. Zároveň se můžeme pochlubit repelentem bez chemických přísad a SOS gelem proti štípnutí hmyzem 

KIDS

Kompletní řada dětské kosmetiky s motivy zvířátek  obsahuje sprchový gel, šampon s kondicionérem, rozčesávač vlásků, krém na obličej i na tělo, tělové mléko. Zároveň se můžeme pochlubit repelentem bez chemických přísad, jenž je na našem trhu unikátem.  

FACE

Dvě kompletní řady produktů péče o obličej. Hlavní přísadou je Zelená Káva důležitá na potlačení vrásek obličeje a Slaměnka, či Smil, důležitý pro hydrataci pleti. Produktové řady zahrnují čistění obličeje (micelární voda, gel, pěna), séra (proti hyperpigmentaci, výživa), hydrataci obličeje (denní, noční, vyživující krém) a CC krém.

BODY

Zahrnuje magický suchý olej, suchý olej se zlatými třpytkami pro rozjasnění pokožky těla, mléko, krém na ruce, intenzivní krém na nohy, řadu přírodních deodorantů. 

PROFESSIONAL

Peptidové Sérum P k potlačení známek stárnutí (kys. hyaluronová stimuluje tvorbu kolagenu), Vitamínové sérum C (antioxidant s kys. hyaluronovou) a R2 proti stárnutí pokožky a vzniku pigmentových skvrn, pro redukci vrásek.

GIFT SETY

Udělají Vašim blízkým radost, hodí se jako dárek k narozeninám, Vánocům či jako firemní vánoční dárek. Cenově výhodné balení a ten nejlepší dárek, který potěší a zároveň posílí zdraví a imunitu.

PROČ OLIVAL ?

T

Široké portfolio výrobků

Přírodní kosmetika

Dětská kosmetika na přírodní bázi

Cenově dostupné

Inovativní

Cíleno na mladou populaci

PŘIDEJTE SE K NÁM A ZÍSKEJTE PŘÍRODNÍ PRODUKTY ZA DOSTUPNÉ CENY

Z

Kvalita

Pracujeme s kosmetikou prémiové kvality s unikátním složením.

Z

Zkušenosti

Máme dlouholeté zkušenosti z beauty segmentu.

Z

Distribuce

Disponujeme širokou distribuční sítí.

Z

Komplexnost

Můžete se těšit na pestré portfolio výrobků.

Z

Podpora

Spolehněte se na náš flexibilní tým.

Z

Velkoobchodní ceny

Našim obchodním partnerům rádi nabídneme velkoobchodní ceny.

JAK ZAČÍT?

V případě zájmu o produkty OLIVAL či jakýchkoli dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Milan Dočkal
Obchod, finance
SALTY HEALTH
608 888 250
milan@saltyhealth.cz

Marie Brothánková
Obchod, distribuce
SALTY HEALTH
603 203 123
marie@saltyhealth.cz

Kontaktujte nás

Všeobecné obchodní podmínky